MİLLETVEKİLİ YAYMAN “EN SEVİLEN VEKİL” SEÇİLDİ

MİLLETVEKİLİ YAYMAN “EN SEVİLEN VEKİL” SEÇİLDİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ORC firmasınca 23-26 Eylül’de 9280 kişi ile yapılan araştırmada AK Parti’nin en sevilen milletvekili seçildi.

Aldığı %40,6’lık oy oranı ile geçmiş dönemde bakanlık yapan çok sayıda ismi geride bırakmayı başaran Milletvekili Yayman, üst üste 5’ten fazla ankette de zirvede yer almayı başararak Hatay’a gurur yaşattı.

DİJİTAL MECRALAR KOMİSYONU BAŞARISINI PERÇİNLEDİ

REKLAM ALANI

Milletvekili Yayman’ın deprem sürecinde cansiperane çalışmalarının yanı sıra Dijital Mecralar Komisyonu Başkanlığı sürecinde devlet menfaatleri gereği dev sosyal medya firmalarına boyun eğdirmesi başarısını perçinleyen etkenlerin başında yer aldı. Hatay’ın adını her platformda başarıyla duyuran Milletvekili Yayman, 266 milletvekili arasında zirvede yer almayı başardı.

ANKETLER YAYMAN’IN BAŞARISINI KANITLIYOR

Hatay’ın inşası ve ihyasının yanı sıra kendisine verilen tüm görevlerden üstün başarıyla çıkan Milletvekili Yayman, adının geçtiği tüm anketleri zirvede tamamlamayı başardı. Art arda başarılı çalışmalara imza atan Milletvekili Yayman, katıldığı televizyon programları ile de adını ulusal arenada duyurdu. Geçmiş dönem bakan yardımcılığı görevini de üstlenen Milletvekili Yayman, ulusal arenada tanınırlığını Hatay mücadelesiyle daha da perçinledi. Üst üste yayınlanan tüm siyasi anketlerde zirveyi elden bırakmayan Milletvekili Yayman, Hatay’ın gururu olmayı başardı. Milletvekili Yayman’ın başarısının istikrarlı çalışmanın ürünü olduğunu kaydeden Hataylı vatandaşlar, Milletvekili Yayman’a artık vekillik gömleğinin dar geldiğini, kendisini daha iyi yerlerde görmeyi istediklerini kaydettiler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.