Meşale Gazetesi

‘MİLYONFEST ARSUZ’ SONA ERDİ!

‘MİLYONFEST ARSUZ’ SONA ERDİ!

Milyon Yapım tarafından organize edilen, Arsuz Belediyesi tarafından desteklenen “Milyonfest Arsuz” büyük bir coşku ile sona erdi.

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden biri olan Milyonfest Arsuz birbirinden ünlü sanatçıların gösterdikleri yüksek performansla sona erdi. 2019 yılından itibaren, Milyon Yapım tarafından Arsuz’da gerçekleştirilen Milyonfest Arsuz bu yıl da büyük bir coşku ile geçti. Birbirinden ünlü sanatçıların ve ülkenin dört bir yanından ve yurtdışından on binlerce katılımcının olduğu festivalde eğlence en üst seviyedeydi. Arsuz Belediyesi, bu etkinliğin en iyi ve yararlı şekilde yapılması adına tüm çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bu etkinliklerin ilçe tanıtımına ve gelişimine birebir etki ettiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Ben festival alanını sık sık gezmeye çalıştım. Gençlerimizle sohbet ederken sadece ülkemizin farklı illerinden değil, yurtdışından yüzlerce katılımcının burada bu festival için geldiğini gördüm. Sadece Festival için, yurtdışından, binlerce km uzaktan gelen bu insanları görünce, bu tür organizasyonların, festivallerin ilçemizde daha çok yapılmasını istiyor ve destekliyoruz. İlçemizin tanıtılması ve bilinirliliği açısından son derece önemli olan bu ulusal hatta uluslararası festival ve buna benzer festivallerin devamını elbette istiyoruz. Belediyemiz kanadına, üstümüze düşen ne varsa tüm ekiplerimizle yapıyoruz. İlçemiz ve vatandaşlarımız en iyisini hak ediyor. Elbette geçmiş senelerde yaşanan Pandemi ve kısıtlamalar bu festivallere olan hasreti arttırdı. İnsanlarımızın eğlenmeye ve sevdikleri ile birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı vardı. Böyle olunca bu festivallerin ve organizasyonların önemi daha da artıyor. Bu yıl on binlerce misafiri ağırladık. Ve memnun kalmaları için ilçe genelinde tüm çalışmalarımızı yaptık. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye temel hizmetlerini son sürat devam ettirirken, bu festivallerin ilçemizde devamı için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.