MÜDÜR BAL’DAN TÜM SGK ÇALIŞANLARINA “TAM” NOT

MÜDÜR BAL’DAN TÜM SGK ÇALIŞANLARINA “TAM” NOT

İş hayatının en önemli kurumlarından biri olan Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü, çalışmalarıyla hem iş dünyasının hem de işçilerin haklarını korumaya devam ediyor. SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal öncülüğünde tüm ilçelerde yapılan çalışmalarla kayıtdışı istihdamı önemli derecede önleyen SGK, iş insanlarına yönelik eğitimlerle de bu alanda önemli başarılara imza attı. Başarıdan başarıya koşan SGK’nın rutin olarak yapılan toplantılarının son ayağında SGK İl Müdürü Hamit Bal, ilçe müdürleri ve merkez müdürlerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İl Müdürlüğünce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısı 10 Mayıs 2022 tarihinde İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla SGK İl Müdürü Hamit Bal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI, HEDEF YÜKSELDİ

SGK kurumunun il genelinde yaptığı çalışmaların değerlendirildiği toplantıda hedefi henüz yılın yarısına gelmeden tutturduklarını belirten Bal, “SGK kurumu olarak devletimizin sağladığı imkanları vatandaşlarımıza aktarıyor, bu alanda sosyal güvenlik çatısı altına daha fazla vatandaşımızı almayı hedefliyoruz. Tüm ilçelerde müdürlerimiz ve personellerimiz vasıtasıyla iş dünyasına yönelik bilgilendirmelerimiz sürüyor. Bu anlamda yılbaşında koyduğumuz hedefi Mayıs ayına geldiğimizde yakaladığımızı görüyoruz. Biz her ay rutin şekilde toplantımızı yapıyoruz. Bugünkü toplantıda; İl Müdürlüğü performans ve karne uygulamasın değerlendirilmesi, bu yıl 16-22 Mayıs tarihlerini kapsayan hafta içerisinde yapılacak olan “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlik faaliyetleri ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Toplantımıza katılan tüm merkez müdürlerimize ve başarıda payı bulunan tüm personellerimize teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Toplantı, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.