YORULUYORUM AMA HATAY’A DEĞER

YORULUYORUM AMA HATAY’A DEĞER

Hatayspor Teknik direktörü Volkan Demirel, sezon başında birçok kulüpten teklif aldığı yolundaki iddialarla ilgili olarak: ”Hatay’ın, Hatayspor’un bana daha çok ihtiyacı var. İçimden gelerek yapıyorum tüm gün çalışıyorum yoruluyorum ama değer. Eğer maç günü Hataylıları, Hataysporluları TV’nin başına çekip deprem travmalarını atlatmalarına destek olabiliyorsak mutlu oluruz” dedi.

TRT’ye konuşan Volkan Demirel, sezon başlamadan önce 3 ay süreyle çok sayıda futbolcu izlediklerini, transferleri futbolcuları izleyerek, tanıyarak onlarla birebir yada aileleriyle görüşmek suretiyle yaptıklarını menajerlerin devre dışı kaldığını söyledi.

Bugüne kadar kendisi için hiçbir kişi ve kurumdan isteği olmadığını da hatırlatan Volkan Demirel. ”Ama Hatayspor için istedim” dedi. Sabah takımın kaldığı RİVA’ya gelip akşama kadar aralıksız çalıştığını söyleyen Volkan Demirel, Hatayspor’a ailesinden f azla zaman ayırdığının da altını çizerken ”Geçenlerde annem beni gördü ve “Oğlum çok zayıflamışsın” dedi ben her şeyi isteyerek gönülden Hatay ve Hatayspor için yapıyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.