MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN YIL SONU MESAJI

MÜDÜR GÜLİSTAN’DAN YIL SONU MESAJI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gülistan mesajında: “2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yaşan depremler ve olumsuzluklara rağmen bir yıl boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Değerli Anne-Babalar,

Geleceğimiz ve canımızdan çok sevdiğiniz çocuklarımız 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını bugün itibariyle tamamlamış bulunmaktalar. Yaşan depremlere ve olumsuzluklara rağmen yoğun ve yorucu bir dönemin ardından, çocuklarınızın okuldaki başarı ve başarısızlık durumlarının değerlendirildiği karneleri bugün sizlere ulaştırılacaktır. Çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken; karnenin çocuğunuzun okuldaki derslerde yaptığı çalışmaların notlarla ifade edildiği bir belge olduğunu ve hiçbir zaman çocuğunuzdan daha önemli olmadığını unutmayarak bir değerlendirme yapmalısınız. Çocuğunuzun başarısından duyduğunuz mutluluk kadar, başarısızlığında da sorumluluğunuzun ve payınızın bulunduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız.

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Eğitim- Öğretim yılını geride bıraktığımız bugün, koca bir yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak için dinlenmek ve eğlenmek en doğal hakkınız. Tatilinizde dinlenmekle ilgili planlarınızı yaparken, yıl boyu yoğun emekler vererek öğretilen ve öğrendiğiniz bilgilerin unutulmaması, eksik bilgilerinizi tamamlamanız, tekrarlarla kalıcı hale getirerek, toplumun bilgili, kültürlü ve aydın bireylerine dönüşebilmeniz için tatil etkinlikleri arasında kendi tercihlerinize uygun kitaplar okumayı da ihmal etmeyiniz.

Değerli Meslektaşlarım,

Yaşan depremler ve olumsuzluklara rağmen Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin yürütülmesinde, ilçemizin eğitim kalitesinin yükseltilmesi ve başarı seviyesinin artırılmasında göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri bir kez daha kutlarken, kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırabileceğiniz bu zaman dilimini sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmenizi diliyorum.

Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.