BAŞKAN YILMAZ: ‘ ‘SEVDAMIZ ANTAKYA’’

BAŞKAN YILMAZ: ‘ ‘SEVDAMIZ ANTAKYA’’

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, sevdamız Antakya sloganıyla mahalle mahalle gezerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan İzzettin Yılmaz, sevdamız Antakya şiarıyla ilçeye bağlı Derince, Arpahan, Paşaköy, Aşağıoba ve Ovakent Mahalleleri’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Yılmaz, beraberindeki TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal,AK Parti İlçe Başkanı Av. Emrullah Gülen, Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez ile birlikte vatandaşların sorunlarını dinleyerek çalışmalar hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

“DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Antakya Belediyesi olarak 95 mahallemizdeki çalışmalarımızın yanı sıra 40’tan fazla çadır ve konteyner kent çevresinde de hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Hepimiz çok acılı zorlu bir süreçten geçtik, geçiyoruz. İnşallah bu zor günleri de birlik beraberlik içinde atlatarak Antakya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Biz vatandaşımız neredeyse orada olmaya ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Antakya için çalışmalara dur durak demeden devam edeceklerini kaydeden Başkan Yılmaz, tüm vatandaşlara kapılarının ardına kadar açık olduğunu kaydetti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.