MÜDÜR ZÜMRE’DEN İBADETHANE MÜJDESİ

MÜDÜR ZÜMRE’DEN İBADETHANE MÜJDESİ

Altınözü’nün başarılı kurum müdürlerinden olan İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre konteyner kentlerde iyileştirme ve inşa çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.
Zümre, ilçenin en kalabalık konteyner kentlerinden olan Yenişehir konteyner kentte vatandaşların talebi üzerine ibadethane çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Zümre, aynı zamanda kağıthane konteynerinin dış cephesinin de ay yıldız ile kaplandığını belirtti.

TÜM DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

İlçede barınan depremzede vatandaşların memnuniyeti için tüm çalışmaların yapılmaya devam edileceğini de sözlerine ekleyen Zümre, tüm çalışmalarda kendilerine destek olanlara da teşekkür etti. Müdür Zümre yaptığı açıklamada; “Yenişehir konteyner kentte mescidimizin ve kağıthanemizin dış boyasını tamamladık. Bize destelerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Mehmet Sert’e ve Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.