MULLAOĞLU KÖYLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

MULLAOĞLU KÖYLÜLERLE BİR ARAYA GELDİ

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu, Suriye sınırına sıfır noktada yer alan Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa Köyü’nde köylülerle bir araya geldi.
Mullaoğlu, geçimini çiftçilikle sağlayan köylülerin, tapulu arazilerine tel çitler çekilerek girişlerinin engellendiğine dair şikayetler üzerine harekete geçti. Kaymakamlıktan alınacak onay belgesi ile arazilere giriş izni verildiği bilgisi üzerine, bölgede nöbet tutan askerlerle görüşen Mullaoğlu, uygulamanın kaçakçılık faaliyetlerini önlemek amacıyla hayata geçirildiği bilgisini aldı. Bu durumun köylülerin tarım yapmasını engellediğini belirten Mullaoğlu, sınır hattının ileriye çekilerek vatandaşların arazilerine girişlerinin sağlanması ve bu uygulamanın sonlandırılması gerektiğini ifade etti. AKP hükümetinin yanlış Suriye politikalarının Hatay’da her alanda zarar verdiğini vurgulayan Mullaoğlu, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için konunun kapsamlı bir şekilde ele alınması gerektiğini söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.