ÖĞRENCİLER, YAŞADIĞI ŞEHRİN TARİHSEL MİRASINI YAKINDAN TANIDI

ÖĞRENCİLER, YAŞADIĞI ŞEHRİN TARİHSEL MİRASINI YAKINDAN TANIDI

Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yaşadığı şehrin tarihsel mirasını yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrenciler, sosyal etkinlikler kapsamında Hatay Arkeoloji Müzesi ve Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesine gezi düzenledi. Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Grafik Ve Fotoğraf Alanı 10 G ve 11 G sınıfı öğrencileri, alan öğretmenleri Deniz Kazıkçı Şakır, Ramazan Ünlü, Aydın Garip Aktepe nezaretinde, ülkemizin ve yaşadığımız şehrin tarihsel mirasını tanımak ve koruma bilincine sahip olmak amacıyla sosyal etkinlikler kapsamında Hatay Arkeoloji Müzesi ve Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesine gezi düzenledi.

Yıldız-Selahattin Mıstıkoğlu Proje Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Grafik Ve Fotoğraf Alanı 10 G ve 11 G sınıfı öğrencileri, alan öğretmenleri Deniz Kazıkçı Şakır, Ramazan Ünlü, Aydın Garip Aktepe, yaptıkları açıklamada desteklerinden dolayı okul idaresine teşekkürlerimizi sunarız dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.