ANTAKYA’DA İBADETHANELER PIRIL PIRIL 

ANTAKYA’DA İBADETHANELER PIRIL PIRIL 

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sosyal belediyecilik kapsamında cami, türbe, ziyaret, kilise ve havra gibi ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalışmalarına devam ediyor.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada, kutsal mekânların temizliğine önem verildiği ve vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerdeki temizlik çalışmalarının periyodik olarak devam ettiği belirtildi. İbadethane temizliğinin özel temizlik araçları ile yapıldığı, yıkanan halıların aynı anda kurutulduğu ve bu nedenle vatandaşların beklemesine gerek kalmadan ibadetlerine devam edebildikleri vurgulandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Sabahın ilk ışıkları ile mesaisine başlayan ekipler camileri ve merdivenlerini yıkayıp dezenfekte etti. Pandemi nedeniyle yoğunlaştırılan temizlik çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve belediye görevlilerine teşekkür etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.