CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2.TURDA KULLANACAĞI SLOGAN DEĞİŞTİ: DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN 2.TURDA KULLANACAĞI SLOGAN DEĞİŞTİ: DOĞRU ADAMLA YOLA DEVAM

14 Mayıs seçimlerinde rakibi Kılıçdaroğlu’ndan 2,5 milyon oy fazla alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2. turda sloganı değişti. İlk turda “Doğru zaman doğru adam” sloganını kullanan Erdoğan, 2. turda “Doğru adamla yola devam” sloganını kullanacak.

14 Mayıs’ta Meclis çoğunluğunu alan Cumhur İttifakı, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise istediğini kıl payıyla kaçırdı. Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 ile 27 milyon 88 bin 360 oy alırken, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise 24 milyon 568 bin 196 oy aldı.
TÜRKİYE 28 MAYIS’TA BİR KEZ DAHA SANDIK BAŞINA GİDECEK
Her iki isimde yüzde 50’yi geçemediği için seçim 2. tura kaldı. Türkiye 28 Mayıs’ta tekrar sandık başına gidecek. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu’nun yarışacağı seçimde en fazla oyu alan 13. cumhurbaşkanı olacak.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SLOGANI DEĞİŞTİ
Adaylar 28 Mayıs hazırlıklarına başlarken Erdoğan cephesinden dikkat çeken bir hamle geldi. İlk turda “Doğru zaman doğru adam” sloganını kullanan Erdoğan, 2. tur içim sloganını değiştirdi. Erdoğan, 28 Mayıs seçimleri için “Doğru adamla yola devam” sloganını kullanacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.