ÖĞRETMENLER DİJİTAL ÇAĞA HAZIRLANIYOR

ÖĞRETMENLER DİJİTAL ÇAĞA HAZIRLANIYOR

Hatay Valiliği, SODİMER (Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Derneği) ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle 16 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen öğretmen semineri, Bahçeşehir Koleji Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Seminere Hatay’ın eğitim camiasından geniş bir katılım sağlandı.

Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, Doç. Dr. Levent Emmungil ve Doç. Dr. Sami Pektaş’ın eğitimde dijitalleşme ve öğretmenlerin dijital çağda üstlenmesi gereken roller üzerine hazırladıkları sunumlar, öğretmenlerle paylaşıldı.

Seminere, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Defne ve Antakya ilçelerinde görev yapan çok sayıda öğretmen katılım gösterdi. Katılımcılar, dijital güvenlik ve medya okuryazarlığı konusunda verilen bilgileri dikkatle takip etti.

REKLAM ALANI

Seminer sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, katkılarından dolayı Prof. Dr. Levent Eraslan, Doç. Dr. Levent Emmungil ve Doç. Dr. Sami Pektaş’a plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti.

Bu tür eğitim seminerlerinin, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenmeye devam edeceği ifade edildi. Hatay’da eğitimciler, dijital çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri daha etkin bir şekilde kullanarak, öğrencilere daha nitelikli bir eğitim sunmayı hedefliyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.