VATAN SİZE MİNNATTARDIR

VATAN SİZE MİNNATTARDIR

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

19 Eylül 1921 tarihinde TBMM tarafından Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e, “Mareşal” Rütbesi ve “Gazi” unvanı verilmesinin anısına 19 Eylül’ü “Gaziler Günü” olarak kutlamaktayız.

Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız bu cennet vatanın, şehitlerimiz ve gazilerimizden, tüm kahramanlarımızdan emanet olduğunun bilinciyle Türk milleti; şehitlerini, gazilerini ve onların ailelerini hiçbir zaman unutmamış ve gönlünde daima özel bir yere koymuştur.

Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimiz ve şehitlik mertebesine ulaşmış tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkür, onların bizlere emaneti olan bu cennet vatanı korumak, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklara milli birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden sahip çıkmak ve güçlü Türkiye yolunda emin adımlarla ilerlemektir.

Bu düşüncelerle, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Bayrağımızın göklerde özgürce dalgalanması, Milletimizin huzuru ve esenliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin “Şeref Günü” olarak kabul ettikleri bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.