ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Hatay’da da çeşitli etkinlikler düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük öncülüğündeki programlara eğitim camiası da yoğun katılım gösterdi.

İLK PROGRAM ATANIN HUZURUNDA GERÇEKLEŞTİ

24 Kasım dolayısıyla ilk program Atatürk Anıtı’nda gerçekleşti. 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı kapsamında Vali Yardımcısı Harun Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, eğitim yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı’na İl Milli Eğitim Çelengi sunuldu.

İKİNCİ PROGRAM HATAY VALİLİĞİ’NDEYDİ

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Md. Seyit Ali Büyük ve beraberindeki öğretmenler Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Vali Rahmi Doğan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında; “Memleketimizin her bir köşesinde geleceğimizi inşa eden fedakar öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.İl Müdürü Seyit Ali Büyük, programlara katılan öğretmenlere teşekkür ederek, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.