KARATAŞ: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK 

KARATAŞ: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK 

Hassa Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Hassa Belediye Başkan Adayı Mehmet Karataş, ilçe genelinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Karataş, son olarak ilçeye bağlı Yuvalı Mahallesi ve Pazar alanında ziyaretlerde bulundu. 5 yıldır devam eden hizmet hareketinin sürmesi için Hassalılardan destek isteyen Karataş, önümüzdeki dönemde de kesintisiz hizmet dönemi yaşanacağını belirtti. Vatandaşlardan tam destek gören Karataş, seçimden kazanarak çıkacaklarına emin olduğunu söyledi. 

MİLLETİMİZİN DESTEĞİ EN BÜYÜK GÜVENCEMİZDİR 

Başkan Karataş, ziyaretleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Hassa Merkez Pazar esnafını ziyaret ettik. Genç Yaşlı herkesin ilgisiyle karşılandık. Hizmetlerimize Halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz. Gönül dostlarıyla bir araya geldik. Milletimizin teveccühü Allah’ın izni ile bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim en büyük güvencemiz daima yanyana olduğumuz milletimizin desteğidir” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.