OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA ÜCRETSİZ YEMEK UYGULAMASI BAŞLIYOR

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM KURUMLARINDA ÜCRETSİZ YEMEK UYGULAMASI BAŞLIYOR

Milli Eğitim Bakanlığın eğitimde fırsat eşitliğini ve öğrencilerin eğitime erişimini artırmak için uygulamaya koyduğu ücretsiz yemek desteğinden 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren kademeli olarak 5 milyon öğrencinin faydalanması hedeflenmektedir.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in talimatları doğrultusunda ikinci dönemin başlangıç günü 6 Şubat 2023 tarihinde, öncelikli olarak okul öncesi eğitime devam eden tüm çocuklar olmak üzere kademeli olarak 5 milyon öğrenciye bir öğün ücretsiz beslenme verilmeye başlanacaktır.

Bu kapsamda Hatay’da da gerekli planlama çalışmalarının yapıldığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Hatay’da 6 Şubat 2023 günü okul öncesi eğitimde tüm çocuklara beslenme verilmesi konusunda hazırlıkların tamamlandığını, ücretsiz beslenme programının sorunsuz bir şekilde uygulanacağını belirtti.Bu vesileyle bu önemli hizmetin kapsamını genişleterek daha fazla öğrencimize ulaşmasını sağlayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e, Hatay’da çalışmalarımıza destek olan Hatay  Valisi Rahmi Doğan’a şükranlarımı sunuyor; başta çalışma arkadaşlarımız ve kurumlarımız olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız!. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.