MÜDÜR İMREK’TEN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

MÜDÜR İMREK’TEN FAHİŞ FİYAT DENETİMİ

Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, öncülüğündeki müfettişler, marketlerde fahiş fiyat denetimi gerçekleştirdi.

İmrek, son zamanlarda marketlerde görülen fiyat artışlarını kontrol altına almak için Ticaret Bakanlığının Türkiye genelinde başlattığı denetim hamlesi çerçevesinde Hatay’da da ekiplerin kurularak marketlere denetimlerin gerçekleştiğini belirtti. Hatay’da bir markete giden İl Müdürü İmrek, fiyatları bizzat denetledi. İmrek, vatandaşlara da fahiş fiyatlı ürünler konusunda uyarılarda bulundu.

İMREK: VATANDAŞLAR FAHİŞ FİYATLI ÜRÜNLERİ BİZE BİLDİRSİN

İl Müdürü İmrek, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Bakanlığımızın talimatlarıyla İl Müdürlüğümüz ve Belediyelerin zabıta müdürlüklerince yerel, zincir market ve süpermarketlerde temel gıda ürünlerinde haksız fiyat artışı ve etiket denetimleri devam etmektedir. Vatandaşlarımız Haksız Fiyat Artışlarına yönelik tespit ve şikayetlerini Ticaret İl Müdürlüğüne, ALO 175 Tüketici Hattına ve Haksız Fiyat Artışı Sistemi (HFA) mobil uygulaması üzerinden iletebilirler. Etiketlerde görülen uygunsuzluk durumunda ürün başına 450 lira para cezası yerinde uygulanıyor” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.