BAŞKAN SAVAŞ İYİ PARTİYİ KARIŞTIRDI …İSTİFALAR BAŞLADI.

BAŞKAN SAVAŞ İYİ PARTİYİ KARIŞTIRDI …İSTİFALAR BAŞLADI.

BAŞKAN SAVAŞ İYİ PARTİYİ KARIŞTIRDI …İSTİFALAR BAŞLADI.

Hatay İYİ Parti de dokuz il yönetcisi istifa etti.İyi parti içerisinde günlerdir yaşanan gerilim sonucunda istifalar başladı. İyi parti Hatay teşkilatı kurucuları ve il yöneticileri ile parti mensubu çok sayıda kişi istifa ediyor. İstifa furyasına İl ikinci başkanı ve divan üyesi Hatice Güzel ve başkan yardımcısı İkay Özbay Akıl da katıldı!  İl Başkanı Ali Seçer’i suçlayan istifacılar , parti ve teşkilat menfaatleri yerine şahsi çıkarlarını gözetip HBB Başkanı Lütfü Savaş ile gizli görüşmeler ve kirli pazarlıklar  yaptığı iddiasıyla süreç içerisinde istifaların devam edeceği konuşuluyor!  İyi parti tabanının, da gelişmelerden rahatsız olduğu; hem HBB’de hemde ilçelerde millet ittifakını desteklemeyecekleri belirtildi.! Dün itibarı ile İYİ Parti il yönetiminden istifa edenler , Fatih Akdeniz, Çetin Kababıyık , Semire Işık, Bedirhan Şanverdi , Dicle Özdemir ,Gülcan Elmas, Cenay Akdeniz , Fatma Eser ve İlkay Akıl bulunuyor Hatay’ da CHP- ile İYİ PARTİ arasında kurulan millet ittifakı gereği Hatay da beş ilçe Belediye Başkan adayı İyi Parti ye bırakılmıştı.Belirlenen adayların HBB Başkanı Lütfü Savaş önerildiği ve İl Başkanı Ali Seçer tarafından kabul edildiğini belirten istifacı yöneticiler irademiz dışında belirlenen bu adaylara ve millet ittifakına destek vermemiz söz konusu değildir dediler.

ŞEFİK ÇİRKİN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Hatay yöneticilerine danışılmadan atanan beş ilçe Başkan adayına tepki gösteren İYİ Parti üst disiplin kurulu üyesi eski milletvekili  Şefik Çirkin sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada bu ittifak tabanda tutmaz diyerek tepki gösterdi. Çirkin yazılı açıklamasında İttifaklar ulvidir. Teşkilata ve tabana yayılırsa İki aklı evvelle ittifak olmaz Tabanda tutmaz, Elma ile armudu toplamak zorunda kalırsınız Güç bizde sanırsınız Halbuki güç halktadır. İYİ partiyi kullanılacak bir meta istediğinizi,yaptıracak bir parti olarak görmeyin haddinizi bilin Bir kere yönetimleri buna razı olmaz. Sonuçtan kimse bir İYİ partiliyi sorumlu tutmasın “dedi.HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.