OKULLARIMIZ EYLÜL AYINDA EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR OLMALI

OKULLARIMIZ EYLÜL AYINDA EĞİTİM ÖĞRETİME HAZIR OLMALI

Defne’de bulunan Resmi/Özel Eğitim Kurumu Müdürlerinin katılımı ile Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi Toplantı Salonunda Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında yapılan toplantıya Şube Müdürleri Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız ve Okul / Kurum Müdürleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü  Kemal Gülistan, ” Salgın tedbirleri dolaysıyla sıkıntılı bir süreçten sonra 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılan tüm çalışmalardan ve fedakarlıklardan dolayı başta sizlere, öğretmenlerimize, çalışan personellerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Defne eğitim camiası olarak bizler yaz döneminde de çalışmaya devam ederek okullarımızı Eylül ayına hazırlayıp, çocuklarımıza en iyi eğitim imkanlarını sunacağız.” dedi. Açılış konuşmasından sonra yönetmelik ve uygulamalardaki değişiklikler de göz önüne alınarak gündem maddeleri tek tek ele alınıp görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.

Toplantı sonunda Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan okul / kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.