OLİMPİYATLARDA İLK MADALYA GARANTİLENDİ

OLİMPİYATLARDA İLK MADALYA GARANTİLENDİ

Türkiye, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda ilk madalyasını kazandı. Atıcılık branşında, 10m Havalı Tabanca Karışık Takım kategorisinde Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ikilisi, elemelerde 582 puanla birinci olarak finale yükseldi ve madalyayı garanti altına aldı.

Türkiye Olimpiyat Takımı’nın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Atıcılık 10m Havalı Tabanca Karışık branşında Türkiye tarihinin ilk madalyasının alınacağı vurgulandı. Dikeç ve Tarhan ikilisi, finalde Sırbistan takımıyla karşılaşacak.

Türkiye Olimpiyat Takımı’nın X hesabında yapılan paylaşımda, “Atıcılık milli sporcularımız İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç, 10m Havalı Tabanca Karma Takım elemelerinde ilk 2’ye kalarak Olimpiyat tarihimizde bu spor dalındaki ilk madalyamızı garantilediler. Yarın Sırbistan karşısında altın madalya için başarılar!” ifadeleri kullanıldı.Final müsabakası 30 Temmuz Salı günü gerçekleşecek. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.