Meşale Gazetesi

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz HEDEFİM ÖNCE İNSAN

31 Mart yerel seçimlerinde 110 bin oy alarak Antakya Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İzzettin Yılmaz “hedefimiz önce insan” diyerek ilk mesajı verdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz HEDEFİM ÖNCE İNSAN

31 Mart yerel seçimlerinde 110 bin oy alarak Antakya Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan İzzettin Yılmaz “hedefimiz önce insan” diyerek ilk mesajı verdi. Tebrikleri de kabul etmeye başlayan yılmaz 95 mahalleye eşit hizmet götüreceklerine de sözlerine ekledi.

Cumhur İttifakı’nın Antakya Adayı İzzettin Yılmaz seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte vaatlerini yerine getirebilmek için ekip çalışması yapacaklarını söyledi. Yılmaz “Antakya’nın en ücra köşesinde ki her bir ferdimizi ayrı ayrı dinleyerek yenilikçi bir modelli ve yine modern bir bakış açısıyla halkımıza hizmet etmek bekliyoruz. Amacımız 95 mahalleye hizmet etmektir” dedi.

AK Parti Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, hizmetleri güler yüzlü, samimi ve ulaşılabilir bir hizmet anlayışı ile halka buluşturacaklarını belirterek, “bizim belediyecilik anlayışımıza önce insan diyoruz. İnsan odaklı bir belediyecilik hizmeti sunmaya hazırlanıyoruz. İnsanlara dokunan, derdini dinleyen, insanların rahat dolaşabileceği, yaşayabileceği, problemlerin çözüm noktasında çok rahat kapısını çalabileceği ve toplumlarda daha fazla gönül birlikteliği yapabilecek bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdüreceğiz” açıklamasında bulunarak görevine başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.