ÖZEL: DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

ÖZEL: DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

Hayatını Hatay’ın kalkınmasına ve refahına adayan AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, çalışmalarıyla kent halkının takdirini kazandı.

Her platformda Hatay’ın ayağa kalkacağını belirterek halkın moral ve motivasyonunu arttıran Vekil Özel, ayrıca Hatay’da meyana gelen depremin büyüklüğüyle ilgili çarpıcı bilgileri de kamuoyuyla paylaştı.

240 ŞANTİYEMİZ İLE DEPREM BÖLGESİNİ İHYA EDECEĞİZ

REKLAM ALANI

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli asın felaketinde Türkiye’nin derinden sarsıldığını da hatırlatan Vekil Özel, “Bizim Anadolu medeniyetimizde başımıza gelecek gelmiş olan büyük felaketleri göz önüne aldığımızda herhalde bundan daha büyük bir felaketle şimdiye kadar karşılaşmamışızdır. Depremde 850 bin bağımsız birim yerle bir oldu. Bütün bunları hak sahipliğini belirleyip zararlarını giderecek şekilde tespit edip yola çıktığımızda da bir senedir büyük bir gayretle koşturuyoruz. Şu anda bin 240 yerde şantiyemiz var. 110 bin kişilik çalışan ordusuyla bu zararları giderebilmek için gayret ediyoruz. 4 bin 333 köy konutu yapıyoruz, bu kolay değil. Yurtdışından gelen bütün mevkidaşlarımız böyle bir hasarın kendi ülkelerinde olması durumunda altından kalkamayacaklarını ve zorlanacaklarını ifade ettiler. Yine geçenlerde Japonların en üst grubu geldiğinde de kendi depremleri ile kıyaslayıp sonra da ‘evet böyle büyük bir hasarın altından biz de bu kadar hızlı bir şekilde kalkamayız’ diye de ifade ettiler. Onların belki bir şansı açık denizlerde, 30 km kadar derinliklerde sahilden ve şehirlerden çok uzakta depremlerin olması. Bizde de kadim binlerce yıldır yaşayan şehirlerimizin altından geçen fay hatlarının çok kısa süreli çok kısa mesafeli bir yerde evlerimize iş yerlerimize büyük hasar vermiş olması aradaki en büyük fark. Biz bunların altından kalkacağız, hiç kimsenin endişesi olmasın” ifadelerine yer verdi.

Hatay’da sağlıktan konuta, eğitimden turizme, yoldan altyapıya değin çok fazla alanda yatırımların gerçekleştirildiğini kaydeden Milletvekili Özel, Hatay ayağa kalkana dek durmaksızın çalışacaklarını belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.