VALERİO VERRE HATAYSPOR’A YAKIN

VALERİO VERRE HATAYSPOR’A YAKIN

İtalyan ekibi Samdoria Teknik direktörü Andrea Pirlo,VALERİO’yu  Hatayspor’a gönderiyor!.Bu yüzden maç kadrosuna almadı Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel,İtalya ekibi Sampdoria’dan VALERİO VERRE’yi  istedi. Volkan Demirel,İtalyan Teknik direktör Andrea Pirlo’dan futbolcuyu istedi, teknik direktörü de vermek üzere YEŞİL IŞIK yaktı ve futbolcuyu bu nedenle bu haftaki maç kadrosuna almadı.

Valerio Verre, Andrea Pirlo’nun Sampdoria’sının Cittadella ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda yer almadı.

Karar, orta saha oyuncusunun Türkiye’de Hatayspor kulübüne  transfer olmaya çok yakın olacağı gerçeğinden kaynaklanıyor.

Hatayspor, oyuncuya resmi teklif yaptı.

Bu arada Sampdoria’nın oyuncu maaş skalasını hafifletmek için satış yapması gerekiyor. Likidite endeksiyle bağlantılı mali kısıtlamalar göz önüne alındığında, ekonomik yatırımlarla gelen piyasaya ilerlemenin tek yolu bu görülüyor

Hatayspor’un istediği VALERİO VERRE;30 yaşındaki 10 numara oynuyor, bu sezon Sampdoria formasıyla 19 maçta 4 asistle oynadı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.