“KALICI HİZMETLER YAPACAĞIZ”

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı tecrübeli siyasetçi İzzettin Yılmaz, hafta sonunda yapılacak olan mahalli idareler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

“KALICI HİZMETLER YAPACAĞIZ”

AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı tecrübeli siyasetçi İzzettin Yılmaz, hafta sonunda yapılacak olan mahalli idareler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim bölgesi Antakya’yı adeta karış karış gezen AK Parti Antakya Belediye Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, Antakya’ya kalıcı hizmetler yapmayı planladıklarını vurguladı.

Gerek mahalle ziyaretleri, gerek esnaf ziyaretleri ve mahallelerde yapılan mitinglerle seçim çalışmalarına bir an olsun ara vermeden devam eden İzzettin Yılmaz, Antakya’nın 95 mahallesini karış karış geziyor, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor. Antakya’yı daha güzel noktaya getirmek adına durmadan çalışacaklarını ve insan odaklı hizmetler yapacaklarını dile getiren Başkan Adayı Yılmaz, gerçekleştirecekleri projeleri Antakya halkı ile birlikte yapacaklarını söyledi.

​Antakya’nın birçok mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayan Yılmaz “Antakya’nın önceliklerini belirleyerek bir plan yapacağız, bu plan doğrultusunda hizmetleri seri bir şekilde gerçekleştireceğiz. Antakya’nın her mahallesine eşit bir şekilde, akılcı bir anlayışla kalıcı hizmetler yapacağız.

Gecemizi gündüzümüze katacağız. Her zaman söylendiği gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Biz Antakya halkımız onayladığı takdirde her şeyimizle Antakya’ya taş üstüne taş koymaya hazırız. Antakya için, ister bana oy versin, ister vermesin 7 gün 24 saat Antakyalı vatandaşlarımızın hizmetkârı olacağım” dedi. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.