AMANOS İTTİFAKI GENİŞLİYOR

AMANOS İTTİFAKI GENİŞLİYOR

Antakya’da Amanos Dağı eteklerindeki mahallelerden gönüllülerin oluşturduğu Amanos İttifakı genişliyor.

Son olarak Yaylacık Mahallesi’nde toplantı gerçekleştirerek projelerini vatandaşlara aktaran Amanos İttifakı, projeleri ile tam not aldı. Mahalle temsilcilerinin tam kadro olarak katıldığı toplantıda toplumsal, politik, ekonomik faaliyette ortak hareket edileceği vurgusu yapıldı.

AMANOS İTTİFAKI’NDAN YAYLACIK HALKINA TEŞEKKÜR

Gerçekleşen toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, “Antakya Amanos İnisiyatifi olarak 5 Kasım 2023’te İnisiyatifin temelleri atılmış ve temel ilkeleri belirlenmiştir. 8 Kasım günü ise; Yaylacık, Kisecik, Karlisu, Saraycik, Oğlakören, Alahan, Tahtaköprü, Uzunalıç mahalle muhtarları ve Gülderen mahallesi temsilcileri bir bildiri yayınlayarak toplumsal, ekonomik ve politik alanlarda birlikte-beraberce hareket edeceklerini kamuoyuna duyurmuştur. İnisiyatif oluşturan muhtar ve temsilciler beraber hareket etme düşüncelerini tabana yayma ve mahalle gençlerinin ve vatandaşların da İnisiyatife dahil olmaları düşüncesi ile ilk gençlik buluşmasını kanaat önderlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Yaylacık Mahallesinde gerçekleştirmiştir. Toplantıda İnisiyatifin temel amacı, kuruluş nedeni ve hedefleri anlatılmış; Yaylacık, Kisecik, Karlisu, Saraycık, Oğlakören, Alahan, Tahtaköprü, Uzunalıç Mahalle Muhtarları ve Gülderen Mahallesi temsilcilerinin ve bu mahallenin gençlerinin her türlü toplumsal, politik, ekonomik faaliyette ortak hareket edecekleri vurgusu yapılmıştır. Vatanseverliğin ve bayrak sevgisinin kalesi olan bu mahallelerimizde milli ve manevi hassasiyetlerin muhafaza edilmesi adına İnisiyatifin canhıraş çalışacağı vurgulanmıştır. Yaylacık mahallesinin kanaat önderlerinin ve gençlerinin fikirleri alınarak oluşumun bundan sonra beraber atacağı adımlar için istişareler yapılmış ve kararlar alınmıştır. Bizleri ağırlayan Yaylacık gençleri ve kanaat önderlerine Antakya Amanos İnisiyatifi olarak teşekkür ederiz” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.