ÖZEL OKUL SERVİSÇİLERİNİN SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

ÖZEL OKUL SERVİSÇİLERİNİN SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, özel okullarda çalışan şoför esnafının sorunlarının çözüldüğünü açıkladı.

  Başkan Teksöz, geçtiğimiz günlerde Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda yapılan toplantının ardından şoför esnafının yaşadığı sorunların çözümünde okul yönetimleriyle anlaşmaya varıldığını belirtti. Teksöz, konuyla ilgili girişimlerde bulunan Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve HESOB başkan vekili Azîz Fatih Yılmaz’a ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin’e teşekkürlerini sundu.

TEKSÖZ: EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Teksöz, yaptığı açıklamada; “Okul öğrenci servisleri yöneticileri ve Serinyol esnaf kefalet kooperatifi başkanımız bölge birliği başkan vekilimiz Nurettin koyun bizleri ziyaret ettiler. Okul öğrenci servislerinin akaryakıt artışı ve diğer artışlar nedeniyle sıkıntı yaşadıklarının belirtilmesi üzerine başta Hatay şoförler ve Otomobilciler odası başkanımız ve HESOB başkan vekilimiz Azîz Fatih Yılmaz kardeşime, Nurettin koyun ağabeyimize ATSO başkanımız Hikmet çinçin ile birlikte özel okullar ile yapılan görüşmeler neticesinde sorun aşılmıştır. Bütün özel okul sahiblerine ve ortaklarına emeği geçen başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.