ÖZEL, TAHTAKÖPRÜ MAHALLESİ’NDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

ÖZEL, TAHTAKÖPRÜ MAHALLESİ’NDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Antakya’nın Tahtaköprü Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Özel, ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelerek, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik çözüm yollarını istişare etti.

Abdulkadir Özel, yaptığı açıklamada, “Antakya Tahtaköprü Mahallemizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Mahallelerimizin sorunlarını dinledik, taleplerini aldık ve çözüm yollarını istişare ettik,” ifadelerini kullanarak, bölge halkının taleplerine önem verdiklerini vurguladı.

Özel, mahalle ziyaretinin ardından kendilerini sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Tahtaköprü sakinlerine de teşekkür ederek, “Bizleri samimiyetle karşılayan hemşerilerimize teşekkür ederim,” dedi. Vatandaşlarla bir araya gelmenin, onların beklentilerini ve taleplerini doğrudan dinlemenin önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Özel, Hatay’ın her köşesinde halkla iç içe olmaya devam edeceklerini kaydetti.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.