İSKENDERUN’DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İSKENDERUN’DA BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, sportif etkinliklerde dereceye giren sporculara ödüllerini takdim etti. Vİ Park Spor Merkezi’nde düzenlenen törende; gerçekleşen futbol ve voleybol müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını dağıtan Kaymakam İskender Yönden, başarılarının devamını diledi.

AMACIMIZ GENÇLERİMİZE SPORU SEVDİRMEK

Kaymakam Yönden, spor turnuvalarının dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelendiğini belirterek, “Sevgili Çocuklar; Sizler, milletimizin umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımızı kucaklayan güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Önümüzdeki yıllarda önemli görevlere gelecek, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecek ve yarınlara taşıyacaksınız. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerini yakalamasında belirleyici rol oynayacaksınız. Bu başarıyı elde edebildiğiniz takdirde bugünün çocukları, yarının gençleri olarak sizler, ülkemizin sadece zenginliği değil, dinamizminin ve değişim potansiyelinin kaynağı olacaksınız. Türkiye’miz; gelecekteki güçlü, müreffeh ve lider ülke konumuna omuzlarınızda yükselerek ulaşacaktır” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.