ÖZEL: YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

ÖZEL: YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR

TBMM Çevre Komisyonu üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Abdulkadir Özel, 101.245 afet konutunun teslim edildiğini belirterek; “Yaparsa yine AK Parti yapar” dedi.

Asrın felaketinin asrın dayanışması ile atlatılacağını belirten Vekil Özel; “Asrın felaketinden, asrın dayanışmasına. Tarihin en büyük afeti sonrası Milletimizle omuz omuza vererek, tarihin en büyük iyileştirme operasyonu ile Hatay’da afetzede hemşerilerimizi yeni, güçlü ve güvenli yuvalarına kavuşturmaya devam ediyoruz. AFAD deprem konutları kura çekimi ve anahtar teslim töreninde Hatay’ımıza ve Hataylı hemşerilerimize 7.519 konut daha hayırlı olsun. Depremden etkilenen Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis illerimizde yapımı tamamlanan 24.812 yeni konutu daha kura ile hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edildi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde depremden hemen sonra gece gündüz demeden çalışarak bugüne kadar teslim edilen 76.442 konut ile birlikte toplam 101.254 afet konutunu teslim etmiş olduk. Yaparsa AK Parti yapar. Durmak Yok!” ifadelerini kullandı.aber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.