YEŞİLDAL SÖZ VERDİ: HATAY’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

YEŞİLDAL SÖZ VERDİ: HATAY’I AYAĞA KALDIRACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hataylı vatandaşlara kenti ayağa kaldırma sözü verdi.

Antakya’da çalışmaların en yoğun olduğu alanı yukarıdan görebilen Cebrail Tepesi’nden vatandaşlara seslenen Yeşildal; “Cebrail Mahallesi, Ali Rıza Çamlığı’nın hemen yanındayız. Yüksek bir noktada olmamız hasebiyle tüm alanda çalışmalar sürüyor. Antakya’nın dört bir köşesi şantiye alanına dönmüş durumda. Alt tarafta Atatürk Caddesi’nde inşaatlar sürüyor. Eski stadyumun olduğu yerde fore kazık, Emek Mahallesi’nde konut çalışmaları sürüyor. Cumhuriyet’te zemin iyileştirme, ileride Armutlu ve Çekmece’de imalatlar sürüyor. Antakya’mızı ve Hatay’ımızı ayağa kaldıracağız. Her alanda şantiyelerimiz kurulu. Cumartesi Pazar demeden, gece gündüz hafta içi haftasonu demeden çalışmalar sürüyor. Bize inanın ve güvenin. Sayın Cumhurbaşkanımızın incülüğünde kentimizi yeniden ayağa kaldıracağız” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yeşildal’ın açıklamaları vatandaşlardan tam destek gördü. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.