TEK KİŞİLİK MÜZİSYEN DEPREMZEDELERE MORAL VERİYOR

TEK KİŞİLİK MÜZİSYEN DEPREMZEDELERE MORAL VERİYOR

Asrın felaketini en büyük yıkım ile yaşayan Antakya’nın Tarihi Uzun Çarşısında darbukası ile gün boyu hem çalıp hem de söyleyen Mehmet Ural insanlara biraz da olsa moral verebilmek adına çabalıyor. Uzun yıllar önce Sarı Mikrofonda seslendirdiği “Ayağında Kundura” şarkısı ile ünlenen Mehmet Ural ,Ogün bugündür devam ettirdiği sokak müzisyenliği faaliyetlerine son dönemde Uzun Çarşı esnafı ve müşterilerine moral verebilme amacı ile devam ediyor.

Tek kişilik müzisyen olarak bilinen Mehmet Ural aynı zamanda beyefendi kişiliği ile de herkes tarafından sevilen bir isim olarak da çıkıyor karşımıza.

Bende bir depremzedeyim hepimize çok büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan sokak müzisyeni Mehmet Ural açıklamasında:” Ben müziği çok seviyorum.İmkanlar doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Depremden önce hep hareketli parçalar ile neşe dağıttığım şehrimde şimdilerde genelde benden duygusal parçalarda isteniyor.Kimseyi kırmıyorum ve istenen şarkıları seslendiriyorum.Çünkü şuanda amacım burada bulunan insanlara moral verebilmek.Eğer bunu başarabiliyorsam ne mutlu bana. Kimseden para istemem ben ama sağolsun beni dinleyenler gönüllerinden bana destek oluyorlar.Allahım hepsinden razı olsun.İnşallah bir gün yine eski günlerde olduğu gibi neşeli günlerde müzik yapmak kısmet olur.”dedi.

Deprem sonrası Uzun Çarşıda faaliyete başlayan ilk esnaflardan olan Uzun Çarşı Yaşatma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Mehmet Gündüz açıklamasında:” Mehmet Ural kardeşimiz hemen her gün çarşımızda müziğini yapmaktadır.Esnaf tarafından sevilen kardeşimize ziyaretçilerimizde yoğun ilgi göstermektedir.Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

Uzun çarşı esnaflarından Şahap Fansa ise ;”Bizim işyerimizde hanımlar kerebiç ve kömbe konusunda canlı performans sergilemektedirler.Mehmet kardeşimiz her gün muhakkak bizi de ziyaret ederek darbukası ve güzel sesi ile moral vermeye çalışır.Bizim ekip kendisinden son derece memnun.Çarşıda herkes de memnun diye düşünüyorum.”dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.