ÖZHASEKİ YAYLADAĞI’NDA AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÖZHASEKİ YAYLADAĞI’NDA AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Yayladağı’nda inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Özhaseki beraberindeki AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilk olarak Yayladağı Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Başkan Yalçın’dan çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Özhaseki Yayladağı’nın meşhur lokumunun tadına da baktı. Yayladağı Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi açılışına katılan Özhaseki, Yayladağı Belediyesi Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi.

KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM İŞLETME KOOPERATİFİ AÇILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Yayladağı Kadın Girişimi Üretim İşletme Kooperatifi açılışına katıldı. Programın açılış konuşmasını Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın yaptı. Başkan Yalçın; “İçerisinde çok sayıda bölümün olduğu bu tesiste kreşimiz dahil her şeyi düşündük Ancak bu yetmez deyip TKDK’ya da başvurduk. Kadınlarımız burada çilek ile aklınıza gelen her şeyi ürettiler. Burada kendilerine teşekkür ediyorum. Tesisimiz kadınlarımıza hayırlı olsun” dedi.

ÖZHASEKİ: TESİS İLÇEMİZE VE KADINLARIMIZA HAYIRLI OLSUN

Hepiniz bu güzel açılışa katıldığınız için teşekkür ederim. Anadolu’nun Türkleşmesinde İslamlaşmasında önemli isimler vardır. Bunlardan biri Ahi Evran’dır. Ben de Türkmen çocuğuyum. Hepimiz göçebe çocuklarız. Ama Ahi Evran oraya geldikten sonra meslek öğretmiş. Ahi Evran’ın eşi olan Fatma Bacı da kadınlara meslek öğretir. Kadınlara döner der ki “Aşınıza, eşinize ve işinize sahip çıkın” Bu düstur çok önemlidir. Yayladağı’nda merhum başkandan sonra genç pırlanta gibi bir kardeşimizi başkan seçtik. Yayladağı’na sözümüz vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994’te başlattığı belediyecilik örneği tüm Anadolu’ya yayıldı. AK Partili belediyelerin prensibi hizmet belediyeciliğidir. Belediye başkanımıza güzel hizmetlerde bulunmasını diliyor, bu kooperatifin ilçemize ve kadınlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Özhaseki, konuşmasının ardından tesisin açılmasında emeği geçen Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

MUHTARLARLA TOPLANTIDA ERDOĞAN İLE ANISINI ANLATTI

Özhaseki, buradaki programın ardından muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile nasıl tanıştıklarını anlatan Özhaseki, “Sene 90’lı yılların başı, o zamanlar ticaretle uğraşıyorum. İstanbul’da iş yemeğindeyken masamıza uzun boylu bir delikanlı geldi. ‘Selamun aleyküm’ dedi, ‘Aleyküm selam’ dedik. ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan. Refah Partisi İstanbul İl Başkanıyım. Masanıza oturabilir miyim?” dedi.’Tabi arkadaş ne demek’ dedik. Aslan gibi delikanlı gelmiş sonuçta. Masamızda misafir ettik. Derdini, davasını, ülke için düşüncelerini anlattı, ideallerinden bahsetti ve oradaki herkesin gönlünü kazandı” dedi.

Konuşmasına devam eden Özhaseki,“Benim Kayseri’den geldiğimi öğrenince bir isteğimiz olup olmadığını sordu, ‘Allah razı olsun’ dedik. O gidince masadakiler şaşırdı, ‘Tanımadığı masalara gidiyor ve derdini, davasını anlatıyor. Bu nasıl azim” diye sordular. Günümüzde bunu kaç kişi yapıyor arkadaşlar? Ve o çalışmalar, gayretler, uykusuz geceler, bunlar hiç kolay değil ” ifadelerini kullandı.

Muhtarlarla gerçekleşen toplantının ardından Yayladağı temaslarını tamamlayan Özhaseki ilçeden ayrıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.