YAYMAN: YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ

YAYMAN: YENİDEN AYAĞA KALKACAĞIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman İskenderun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

İGC Başkanı Diyap Atar ve beraberinde Yönetim Kurulu ve Üyelerinin karşıladığı Hüseyin Yayman, gazetecileri bir arada görmekten dolayı mutluluğunu dile getirdi. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, “Sayın vekilim ziyaretiniz bizi onurlandırmıştır. Cemiyetimize hoş geldiniz. Hatay için yaptığınız özverili çalışmaları yakından takip ediyoruz. Depremi yaşayan Hatay’ımızın sesi olduğunuz ve olmaya da devam ediyorsunuz.” dedi. Depremin yaşandığı 11 ilde en ağır hasarı yaşayan Hatay’ın Defne, Samandağ, Kırıkhan, Antakya, Hassa ilçelerinde depremin en ağır hissedildiğine dikkat çekerek 6 Şubat depreminin en çok yıkımı yaşattığı il olması yıkım dolayısıyla merkezinin Hatay olarak anılması gerektiğini yineledi.

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Hatay’ın ayağa kalkmasında önümüzdeki süreçte çalışmaların daha hızlı ve verimli olacağına dair inancını dile getiren Hüseyin Yayman, “Ben de bir depremzedeyim. Hepimiz bir depremzedeyiz. Yaşadıklarımız çok ağır. Herşeye rağmen yaşadığımız bu depremin ardından Hatay yeniden ayağa kalkacak ve kendi değerlerine sahip çıkarak geleceğe güvenle bakacak bir il olacaktır. Tabii bunun için zamana ihtiyacımız var” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.