HATAYLILARIN ADAYI HİKMET ÇİNÇİN

HATAYLILARIN ADAYI HİKMET ÇİNÇİN

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hikmet Çinçin, Hataylılar tarafından her geçen gün daha da yüksek sesle dillendirilmeye devam ediliyor.Son olarak Samandağ’da ziyaretlerde bulunan Çinçin, tüm vatandaşlardan büyük teveccüh gördü. Antakya’nın ardından Samandağ CHP İlçe Başkanlığını ziyaret eden Çinçin’e Samandağ teşkilatı tam destek verdi. Tam takım olarak ziyarette Çinçin’i karşılayan CHP İlçe teşkilatı, Hatay’da artık ayrılıkçı sözleriyle değil projeleri ile öne çıkan Hikmet Çinçin gibi isimlerin görev alması gerektiğini belirttiler. 

KİMYON ÇİNÇİN’E BAŞARI DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samandağ İlçe Başkanı Nadir Kimyon, Samandağ’ı ziyaretleriyle onurlandıran Hikmet Çinçin’e çıktığı yolda başarı dileklerini iletti. ATSO Başkanı olarak Hatay’da çok önemli hizmetlerde bulunan Çinçin’in, kendisine görev verilmesi halinde Hatay’a önemli hizmetlerde bulunacağını da sözlerine ekleyen Kimyon, CHP Genel Merkezi’nin verdiği karara saygı duyacaklarını belirtti. Özgür Özel’in değişim sloganıyla başa gelmesinin ardından Hatay’da da tabanın taleplerine saygı duyan bir yönetim sergileyeceğini de ifade eden Kimyon, Çinçin’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

“SAMANDAĞ ÇİNÇİN DİYOR, HATAY ÇİNÇİN DİYOR”

Samandağ’da CHP İlçe Başkanlığının ardından vatandaşlarla da bir araya gelen Çinçin, CHP Genel Merkezi’nin Samandağ’dan ve Hatay’dan çıkan sese kulak vermesini istedi. Hatay için önemli projelerle yola çıktığını, bugüne kadar edindiği tüm bilgi ve birikim sermayesini Hatay’a harcamaya hazır olduğunu ifade eden Çinçin, Samandağlılara kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Başkan Çinçin, tezahüratlar ve destek alkışları arasında Samandağ temaslarını tamamladı.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.