PÖÇ KASABININ TEPSİ KEBABI ULUSAL BASINDA

PÖÇ KASABININ TEPSİ KEBABI ULUSAL BASINDA

6 Şubat tarihine kadar memleketimize gelen yerli ve yabancı turistlerin Hatay mutfağımızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan Tepsi kebabı için tercih ettikleri mekan olan Haydar Öter işletmeciliğindeki Pöç Kasabı, asrın felaketinden kısa bir süre sonra faaliyete başladıkları işletmelerinde İftar da Tepsi Kebabı tercih edenlerin adresi oldu.

İftar vaktinde gördükleri yoğun ilginin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade eden Pöç Kasabı işletmecisi Ender Öter, Her zaman olduğu gibi iftar vakti de müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına var güçleri ile çalıştıklarını belirtti. Geçtiğimiz günlerde iftar saatinde CNN Türk kanalında Fulya Öztürk ile Haber programına canlı bağlanılan Pöç Kasabı muhteşem et lezzetleri ile tam not almaya devam ediyor.
Ramazan ayı süresince iftarda servislerinin olduğunu ifade eden Pöç Kasabı işletmecisi Ender Öter, alanında bir numara olan ustaları ve güleryüzlü servis elemanları ile en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını vurgulayarak başladığı açıklamasında, “Her daim müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz işletmemizde yoğun Ramazan İftar programlarında kusursuz servisimiz ile en iyi hizmeti sunmaktayız. İftar sofralarımızın en çok tercih edilen yemeklerinden bir olan Tepsi Kebabını mekanımızda yemek için tercih eden müşterilerimizin yanında evlerinde tercih eden müşterilerimize sıcak sıcak servis etmekteyiz. Şehrimize geziye gelen misafirlerimizin de İftarda yoğun ilgi gösterdiği Tepsi Kebabımız her zaman olduğu gibi müşterilerimizden tam not alması bizleri fazlası ile mutlu etmektedir. Bizleri tercih eden herkese sonsuz şükranlarımızı sunar Hayırlı Ramazanlar dileriz.” dedi. Tarihi uzun çarşıda 1960 yılından bu yana Kasap ve Kebap Salonu olarak hizmet veren Pöç Kasabı, eşsiz lezzetinin yanında deneyimli, güler yüzlü ve samimi yaklaşımıyla kaliteli hizmet vermeyi amaç edinmiş bir mekan olarak siz değerli müşterilerini bekliyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.