DUYGULANDIRAN BULUŞMA

DUYGULANDIRAN BULUŞMA

Dokuz Ay Sonra Evlerinde Buluştular

Antakya Medeniyetler Korosu üyeleri, 6 Şubat deprem felaketinin ardından 9 ay sonra ilk kez medeniyetler evinde buluştu.

Asrın felaketi sonrasında yaşadıkları büyük kayıplara rağmen Başkanları Yılmaz Özfırat önderliğinde bir araya gelerek katıldıkları programlarda deprem için farkındalık yapan, Depremzedeler için konserler düzenleyen Antakya Medeniyetler Korosu 9 ay sonra medeniyetler evinde buluştu. Her köşesi anılar ile dolu olan medeniyetler evindeki buluşma duygu dolu anlar yaşamasına sebep olurken koro üyelerinin gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlerden kaçmadı.

ÖZFIRAT: TÜM KORO ÜYELERİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Dokuz ay sonra evlerinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat açıklamasında: ”Bazen susarsınız gözyaşlarınız konuşur ya işte öyle bir anı yaşıyoruz. Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi hepimizde derin yaralar oluşturdu. Kaybettiğimiz canlar arasında birbirinden değerli aile bireylerimizi kaybettik.

Bugün burada tüm deprem şehitlerimizi saygı ile andık. Hepsine Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyoruz. Depremin hemen akabinde toparlanarak şehrimizdeki acı tablonun gündemde kalması amacı ile TV programlarına katıldık ve depremzedeler yararına birçok konsere imza attık. Her zaman söylediğim “Biz Büyük Bir Aileyiz” cümlesinin ne denli doğru bir cümle olduğuna 9 ay süresince şahit oldum. Hepimiz bir şeyler yapabilmek adına var gücümüz ile çalıştık. Bu anlamda tüm koro üyelerimi yürekten kutluyorum” dedi.

MEDENİYETLER KÖYÜ KURULUYOR

Kısa bir süre zarfında çalışmaların başlayacağı Medeniyetler Köyü müjdesini üyeleri ile paylaşan Şef Yılmaz Özfırat açıklamasının devamında:” Altınözü ilçesinde Medeniyetler Köyü kuracağız. Bu köyde sanat olacak ve koro üyelerimizin aileleri ile konaklayacakları evler yer alacak. Sanatın merkezi olacağına inandığımız bu köyde çalışmalarımızı yaparak konserlerimize hazırlanacağız. Şimdiden memleketimize ve üyelerimize hayırlı olsun” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.