POLİS VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ

POLİS VATANDAŞI BİLGİLENDİRDİ

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin, toplumda artan uyuşturucu madde ve hırsızlık olaylarına tedbir amaçlı bilgilendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

112 Acil Çağrı Hattı, Genel Güvenlik, UYUMA ve KADES Projeleri, uyuşturucu madde ve hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler ile olay yerinin muhafaza edilmesi konularında Antakya Anadolu Lisesi’nde öğrencilere yönelik seminer verdi. Öğrencilerle aydınlatıcı bilgiler paylaşan Emniyet Müdürlüğü görevlileri, ayrıca bilgilendirici broşürler de dağıttı. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli personeller tarafından da Antakya Palladium AVM’de bir çalışma yaptı. SİBERAY Projesi kapsamında “Siber Suçlar ve Bilişim” konularında; AVM ziyaretçilerini bilgilendiren Emniyet Görevlileri, 156 broşür dağıtımı yaptı, 256 kişi bilgilendirdi, 140 kişinin bilgi yarışmasına katılımıyla güncel bilgileri tazeledi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.