RAMAZAN AYI ÖNCESİ İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

RAMAZAN AYI ÖNCESİ İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI YAPILDI

2024 yılı Ramazan ayı öncesi İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun başkanlığında İlçe Müftüleri Toplantısı  gerçekleştirildi.

İl müftülüğü ve ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve 2024 Yılı Ramazan ayı proje ve etkinlikleri ile ilgili bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunmak maksadıyla; İl Müftüsü Mevlüt Topçu’nun başkanlığında Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı Toplantı Salonu’nda İlçe Müftüleri toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz, ilgili Şube Müdürlerimiz ile il ve ilçelerimizde görev yapan gençlik koordinatörlerimiz, manevi rehberlerimiz ve izci liderlerimiz katıldı.

İl Müftüsü Topçu’nun açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, “2024 Yılı Ramazan Ayı Talimatı, 2024 Yılı Yaygın Din Eğitimi Ramazan Ayı Usul ve Esasları, 2024 Yılı Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları, Deprem Bölgesi Ramazan Ayı Din Hizmetleri Projeleri ve Uygulama Esasları, Gençlik Bilgi Yarışmaları, 2024 Yılı Hac Organizasyonu Kesin Kayıt Talimatı, Şevval Ayı Umre Turları” ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.

Sorun ve sıkıntıların da görüşüldüğü toplantıda, bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra toplantı sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.