YAYMAN “ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

YAYMAN “ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay halkı için durmadan çalışmaya devam ediyor. Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş’la birlikte ziyaret eden Yayman, daha sonra STK temsilcilerini ağırladı.
YENİ PROJELERİMİZİ KONUŞTUK
AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu Hassa Beledi ye Başkanı Mehmet Karataş’la ziyaret ettik. Hatay’da devam eden yol yatırımları ile yeni projelerimizi konuştuk. Hatay’a verdiği değer, gösterdiği hassasiyet için Abdülkadir beye teşekkür ederim.
MİLLETİMİZLE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Hatay Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, yönetim kurulu üyeleri Lütfullah Bilgin, Halil Yılmaz ve Reşit Uzel beye ziyaretleri için teşekkür ederim Hatay’ımızı, Türkiye’nin en gelişmiş 5 VİLAYETİ arasına sokmak için STK’larımız başta olmak üzere milletimizle daha çok çalışacağız.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.