VATANDAŞLAR İZZETTİN YILMAZ’A SESLENDİ: “SEN BİZİM EFSANE BAŞKANIMIZSIN”

VATANDAŞLAR İZZETTİN YILMAZ’A SESLENDİ: “SEN BİZİM EFSANE BAŞKANIMIZSIN”

Antakya’da 5 yılda hayata geçirdiği hizmetlerle efsaneleşen Başkan İzzettin Yılmaz, vatandaşlar tarafından baştacı edilmeye devam ediyor. 

Antakya’nın 95 mahallesine hizmetlerde imza atarak gönüllerde taht kuran Başkan Yılmaz, her fırsatta ziyaret ettiği vatandaşların isteklerini de yerine getirmiş, vatandaşlarla olan yakın ilişkileri ile gönül belediyeciliğini ilçesine en iyi uygulayan başkan olmayı başardı.

ESNAFIN, İŞÇİNİN, HALKIN DOSTU ABİSİ BABASI OLDU

Esnafın içinden gelen Başkan Yılmaz, sık sık ziyaret ettiği esnaflar ile uzun süre sohbet ederek sıkıntılarını dinlemeyi adet edindi. Geride kalan 5 yıllık sürede elini attığı her çorak toprağı yeşertmeyi başaran Başkan Yılmaz, yaptığı çalışmalarla Uzun Çarşı’yı da son su baskınından korumayı başararak esnafın ürünlerinin su altında kalmasını önledi. Belediye bünyesindeki işçilere alın terleri kurumadan haklarını ödeyen Başkan Yılmaz, işçi dostu başkan oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından ayrı ayrı ödüllere layık görülerek Antakya Belediyesi’nin çalışmalarını ulusal arenada duyurdu. 

DEPREM SÜRECİNDE HALKIN DAİMA YANINDA OLDU

6 Şubat deprem felaketinin ardından yerle bir olan kentte depremzede hemşerilerine el uzatan Başkan Yılmaz, vatandaşlara yardımların ulaştırılması başta olmak üzere arama kurtarma ve kentin yeniden ayağa kalkması süreçlerinden 6 Şubat’tan buyana 1 yıldır aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar ile sık sık sohbet eden Başkan Yılmaz, kendisine yönelik; “Sen bizim efsane başkanımızsın” sözleri karşısında ise duygusal anlar yaşadı. Vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yine Antakya’nın hizmetinde olacağını belirterek, “Bu kent ayağa kalkana dek bize rahat etmek yok” ifadelerini kullandı ve vatandaşlara “İzzettin Yılmaz sözü” verdi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.