RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı.

Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul yönetimi ve öğrencilerin tam kadro olarak katıldığı iftar programına Meclis üyeleri Ahmet Bebek ve Ömer Gürbüz de eşlik etti. Birlik ve paylaşmanın öneminin bir kat daha arttığı Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleşen iftar programı öncesinde iftar duası okundu. Edilen duaların ardından iftar yapıldı.

Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul yönetimi, iftar programına katılımlarından ve desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

REKLAM ALANI

YILMAZ: İMAM HATİPLER CANIMIZDIR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen iftar programına katılmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Programın ardından kısa bir açıklama yayınlayan Başkan Yılmaz; “Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi her zaman başarılarıyla öne çıkan bir okulumuzdur. İmam Hatip okulu olması dolayısıyla da Antakya’mızın en güzide kurumlarının başında gelmektedir. Bugün de Antakya Hazreti Ayşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle ekmeğimizi paylaştık. Katılım gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyor, okulumuza eğitim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.