GÜZEL YILLARIN BAŞLANGICI OLSUN 2023

GÜZEL YILLARIN BAŞLANGICI OLSUN 2023

CHP Hatay Milletvekili ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Suzan Şahin 2022 yılının pek çok hukuksuzluk ve adaletsizliğin yanı sıra ekonomik krizle de mücadeleyle geçtiğini belirterek yazılı açıklama yaptı. CHP’li Şahin yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye 2022 yılını da ağır siyasi baskılar, eşitsizlik, hukuksuzluk, işsizlik, yoksulluk, insan hakları ihlalleri ve buna karşı verilen büyük bir mücadele ve direnişle geride bırakıyor. 2022 yılı özellikle ülkemiz için çok zor bir yıl oldu. Hukuksuzluğun, adaletsizliğin, güvencesizliğin, ekonomik krizlerin etki ettiği kötü ve acılı bir yıl geçirdik.

Açlık, yoksulluk, işsizlik, ekonomik kriz, pandemi başta olmak üzere kötü hissettiren ne varsa alıp gitsin 2022 beraberinde. Hep beraber sağlık, huzur ve refahın olduğu bir yıla girelim. Huzuru, hakkı, hukuku, sağlığı bol kazancı, insanca yalamayı hep beraber tesis edeceğimiz yılların başlangıcı olsun 2023. Güzel yılların başlangıcı olsun 2023. Birliğin, beraberliğin ve direnişin adı olsun 2023. 2023 yılının yaşanan tüm kara günleri unutturarak güzel ülkemiz ve dünyamıza öncelikle sağlık ve ekonomik sıkıntılara son bulacak halkçı politikalar getirmesini tememmi ediyor, özgürlük ve adaletin vazgeçilmez olduğu, emeğin sömürülmediği, refah içinde eşit bir şekilde yaşadığımız, bereket, sağlık, sevgi ve huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum. Cumhuriyetimizin 100.yılında, 2023 yılının daha çağdaş, daha demokratik, daha özgür, hukuk normlarına göre hareket eden ve ekonomik sıkıntıların hafiflediği bir yıl olmasını diliyorum. Tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutlu olsun..En derin sevgi ve saygılarımla.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.