REKTÖR EREN’DEN SÖNMEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

REKTÖR EREN’DEN SÖNMEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne büyük teveccüh ile atanan Dr. Sıtkı Sönmez’e tebrik ziyaretleri ardı ardına devam ediyor.Dr. Sönmez’e son olarak Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Hatay İl Sağlık Müdürü olarak kısa sürede geniş kitleler tarafından kabul gören Sönmez’i ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennilerini iletti. Hatay’da sağlık alanındaki çalışmalara yıllarını veren Sönmez’in, yeni görevinde önemli işlere imza atacağını kaydeden Rektör Eren, sağlık teşkilatı ile eğitim teşkilatının da işbirliği ile Hatay’ın kalkınmasına katkıda bulunabileceklerini ifade etti.

EREN: YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

İl Müdürü Sönmez’in özellikle deprem sürecindeki azimli çalışmalarının kendilerine ilham verdiğini hatırlatan Eren, “Saygıdeğer İl Müdürümüze yeni görevinin hayırlı olması temennilerimi iletiyorum. Sağlık camiasına önemli katkılar sunacağına inandığım il müdürümüzün bu görevde olması sağlık teşkilatı adına bir şanstır diye düşünüyorum. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennilerimi iletiyor, başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI

SÖNMEZ REKTÖR EREN’E TEŞEKKÜR ETTİ

İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, ziyaretlerinden memnuniyet duyduğu Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren’e teşekkür etti. Sağlık camiasına hizmetin makam fark ettirmediğini kaydeden Sönmez, aynı sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını kaydetti. Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.