GENÇ SAĞLIK-SEN’DEN SAĞLIKÇILARA MORAL ZİYARETİ

GENÇ SAĞLIK-SEN’DEN SAĞLIKÇILARA MORAL ZİYARETİ

Genç Sağlık Sen Genel Başkanı Osman Kaya ve beraberindeki heyet, Hatay’da görev yapan sağlıkçıları ve depremde şehit olan sağlık çalışanlarının mezarlarını ziyaret etti.

Genel Başkan Osman Kaya’ya Genel Başkan Yardımcısı Furkan Ali Çiftçi, Hatay İl Başkanı Emrah Şahin ve il yönetimi eşlik etti. Hatay’daki sağlık tesislerinde görev yapan sendika üyesi sağlıkçıları ziyaret eden heyet, her daim sağlıkçıların yanında olmaya devam edeceklerini ve haklarının korunup yeni haklar sağlanması mücadelesini sürdüreceklerini kaydetti. Sağlık çalışanlarına çiçek takdim eden Kaya, sağlıkçılarla sohbet ederek isteklerini de dinledi. Heyet, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Sıtkı Sönmez’i de ziyaret etti.

İKİNCİ ZİYARET DEPREM ŞEHİTLİĞİ OLDU

Genel Başkan Osman Kaya ve beraberindeki heyetin ikinci ziyareti Narlıca Mahallesi’nde bulunan deprem şehitliği oldu. Başta sağlıkçı şehitler olmak üzere depremde hayatlarını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret ederek çiçek bırakan Genç Sağlık-Sen heyeti, büyük afetin yıldönümü vesilesiyle Hatay’a gelerek sağlık çalışanlarının yanında olduklarını bir kez daha belirtmek istediklerini kaydetti. Genel Başkan Osman Kaya Hatay temasları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Depremde en ağır hasarı alan Hatay’ımızda görev yapan sağlık çalışanlarımızın daima yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Hayatlarını kaybeden sağlıkçı şehitlerimizin ruhlarına da dua okuduk. Allah tüm deprem şehitlerine rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar versin. Rabbim bir daha böyle bir afeti yaşatmasın. Hatay’da görev yapan sağlık çalışanlarımızın daima yanlarındayız” ifadelerini kullandı.

Genç Sağlık-Sen Hatay İl Başkanı Emrah Şahin, Genç Sağlık Sen Genel Başkanı Osman Kaya, Genel Başkan Yardımcısı Furkan Ali Çiftçi ve beraberindeki heyete ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.