MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, MERSİN’DE YEREL SEÇİM STRATEJİLERİNİ PAYLAŞTI

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, MERSİN’DE YEREL SEÇİM STRATEJİLERİNİ PAYLAŞTI

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, partisinin ocak ayı il divan toplantısı dolayısıyla Mersin’e gerçekleştirdiği ziyarette, bölgedeki Sivil Toplum Örgütleri, Sendika, Vakıf ve Oda Başkanları ile bir araya geldi.31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulunarak, stratejilerini belirlediklerini ifade eden Çalışkan, belediye başkan adaylarına muvaffakiyetler diledi.

Gün boyunca gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında, Mersin ASKON Başkanı Hasan Arslan, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Prof. Dr. Okan Özkaya, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, Fatih Sultan Mehmet Vakfı Başkanı Abdullah Kartal ve Memur-Sen Mersin İl Temsilcisi Abdullah Çelik ile bir araya gelen Çalışkan, bölgenin ve ülkenin genel sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretin sonunda Gençlik Kolları tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğine katılarak, katılımcılarla hasbihal etti. Çalışkan, başkanlar ve yönetimlerine gösterdikleri misafirperverlik ve hoş sohbetleri için teşekkür ederken, Mersin ziyaretinin partisi için güçlü bir işbirliği mesajı taşıdığını belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.