REYHANLISPOR ŞAŞIRTTI: BAL LİGİNDEN ÇEKİLDİ

REYHANLISPOR ŞAŞIRTTI: BAL LİGİNDEN ÇEKİLDİ

Hatay’ın Bölgesel Amatör Lig’deki ekiplerinden Reyhanlıspor, yeni yönetimin aldığı kararla BAL ligine katılmayacağını duyurdu. Hatay’ın BAL ligindeki diğer ekibi 5 Temmuz İskenderunspor da lige katılmayacağını açıklamıştı. Reyhanlıspor kulübü, kararını şu şekilde duyurdu:
“Farklı bölgelerde BAL Liginde yer alan birçok futbol kulübünün ortak görüşleri Federasyona iletilmiş, ancak bu maddeler değerlendirmeye alınmamıştır. Bu görüşlerin arasında en önemlisi, BAL liginde de diğer lig kategorilerinde olduğu gibi birinci olan takımın üst lige çıktığı ve en alt sırada kalan takımların ligden düştüğü adil bir sistemin olmasıydı. Birçok kulübün ortak görüşünün dikkate alınmaması kabul edilemez. Böyle bir sistem içerisinde üst liglere futbolcu yetiştirmek imkansızdır. Reyhanlıspor Kulübümüzün de bu sebeplerden dolayı altyapıdan yetişen hazır futbolcusu maalesef bulunmamaktadır. Kulüp yönetimimizin aldığı oy çokluğu kararı ile 2024-2025 sezonunda altyapıya önem verip U14-U16 olarak lige devam edeceğimizi ve A takım olarak 2024-2025 sezonunda mücadele vermeyeceğimizi tüm futbolseverlerimize ve kamuoyuna bildiririz. Maddi olarak kulübümüzün yanında olmayı taahhüt eden Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara, iş insanlarımıza teşekkür ederiz.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.