ALTINÖZÜ 2. KİTAP FUARI’NA HAZIRLANIYOR

ALTINÖZÜ 2. KİTAP FUARI’NA HAZIRLANIYOR

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçedeki ikinci kitap fuarının 21-26 Mayıs tarihleri arasında düzenleneceğini duyurdu. Zeytindalı Mahallesi’nde yer alan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda düzenlenecek olan fuara tüm vatandaşları davet eden Başkan Sarı konuyla ilgili açıklamasında, “Hazır mıyız sevgili gençler, değerli kitapseverler! Sizleri, buram buram kitap kokan bir etkinliğe davet ediyoruz Birbirinden değerli yazarlarımızın yer alacağı kitap fuarında, eğlenceli etkinlikler ve sürpriz dolu hediyelerle sizleri bekliyoruz” dedi.

Hatırlanacağı üzere Altınözü’ndeki ilk kitap fuarı 2022 yılında Mayıs ayının sonu ile Haziran ayının başında gerçekleştirilmişti. Geçtiğimiz sene ise kitap fuarı meydana gelen deprem felaketi nedeniyle açılamamıştı. Fuara katılacak isimler ile imza ve söyleşi etkinliklerinin takvimi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.