İSKENDERUN’DA YATIRIMLAR NEDEN DURDU?

İSKENDERUN’DA YATIRIMLAR NEDEN DURDU?

Hatay’ın en turistik ilçelerinden ve güçlü ekonomisi ile öne çıkan ilçelerinden olan İskenderun basiretsiz yöneticilere teslim edilmesinin bedelini ödemeye devam ediyor.Halkın son dönemde yatırımların durmasından dolayı şikayetçi olduğu Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye vermekle övünmeye devam ederken, halk ilçeye kalıcı yatırımların yapılmasını istiyor.

VATANDAŞLAR YÖNETİME İSYAN ETTİ “VİZYONSUZLAR”

Hizmetlerin mevcut ilçeye yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar, ilçeye gerek belediye eliyle gerekse de teşvikler yoluyla iş insanları tarafından yatırım yapılmasının önemine değinen vatandaşlar; “Belediye olarak vizyonu son derece dar insanlar tarafından yönetiliyoruz. İlçemiz oldukça kalabalık, potansiyelli, ancak bu potansiyeli kullanacak bir başkan gelmiyor. İlçemiz makus kaderine terk ediliyor. Maalesef vizyonsuzlar tarafından yönetiliyoruz. Engellilerimiz için çok sayıda proje gelişmesi lazım, ilçenin engelsiz ilçe haline gelmesi lazım, her alanda öncelikli olmaları lazım. Yalnızca tekerlekli sandalye dağıtmakla olmaz. Hem onların hem de bizim için projelerin geliştirilmesi gerekiyor. Yapamayan, ilçenin dinamiklerini bilmeyenler koltuğa yapışmasın, yapamıyorum deyip gitsinler” ifadelerini kullandılar. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.