ŞAMPİYONLAR HATAY’I GURURLANDIRDI

ŞAMPİYONLAR HATAY’I GURURLANDIRDI

Türkiye ile birlikte 11 farklı ülkeden sporcuların katıldığı, zorlu hava ve yol koşullarında kıyasıya bir mücadeleye sahne olan 2.200 km’lik TransAnatolia 2024’ün Raid kategorisi şampiyonu İskenderunlu baba – oğul oldu.

TransAnatolia Raid Kategorisi’nde 15 il sınırından geçen 2 bin 200 kilometrelik zorlu parkuru Ford Ranger ile navigasyonla geçerek şampiyonluğa imza atan Eczacı Barış Sönmez ve oğlu Deniz Sönmez, sevinçlerini Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ile paylaştı. T.C Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ve Antalya Offroad Kulübü katkıları ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) desteğiyle 31 Ağustos’ta Mersin’den start alan yarışta; İçel, Karaman, Konya, Niğde, Adana, Kayseri, Yozgat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş ve Bitlis il sınırlarından geçerek Van’da sona eren keyifli yolculuğun şampiyonları Barış Sönmez ve oğlu Deniz, ayrıca turnuvanın Özel GT Kupası’nın da sahibi oldu.

MACERA VE SPOR TEK YARIŞTA!

REKLAM ALANI

Hatay Valisi Masatlı ile İskenderun Kaymakamı Demiryürek de şampiyonları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Türkiye’nin eşsiz coğrafyasında macera ve sporu tek yarışta toplamayı başaran TransAnatolia Rally yarışmasında Navigasyonla Mücadele Eden Raid kategorisinin şampiyonu ve GT Özel Kupası’nın Sahibi olan Barış Sönmez ve Deniz Sönmez’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.