‘YILDIZ TOZU DEPREM KARDEŞLİĞİ BİSİKLET YARIŞMASI’ TAMAMLANDI

<strong>‘YILDIZ TOZU DEPREM KARDEŞLİĞİ BİSİKLET YARIŞMASI’ TAMAMLANDI</strong>

‘Yıldız Tozu’ adlı sinema filminin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gaziantep İslahiye Kalyon Konteyner kentte, depremzede çocuklara bisiklet etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Antakya Belediyesi destekleri ile Bağrıyanık, Şirince ve Havuzlar Mahallesi’nde ikamet eden 7 – 12 yaş arası 20 afetzede çocuk katıldı.24 Kare Film Yapım ile Sinehane ortak yapım olan, yönetmenliğini Ahmet Sönmez’in üstlendiği, Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ‘Yıldız Tozu’ adlı sinema filminin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Gaziantep İslahiye Kalyon Konteyner kentte, depremzede çocuklara eğlenceli ve heyecan dolu bir gün yaşatıldı. 100 bisiklet hediye edilen yarışmacı çocukların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep İslâhiye, Malatya, Diyarbakır, illerinden gelen depremzede çocuklarla tam bir festival şenliği gerçekleşirken bisiklet yarışı kademeli olarak gerçekleşti.Antakya Belediyesi tarafından götürülen öğrenci grubundan; Ömer Faruk ilk yarışmacı grubun birincisi olurken, ikinci olarak yarışan gurupta Diyarbakır’dan Seyit Ali Pekok kazanırken, üçüncü grup dan Muhammed Yusuf Yiğit Kahramanmaraş birincisi oldu.

Bisiklet Hediye Edildi

İllerin kendi arasından yapılan yarışmalardan sonra, birinci olan 5 çocuk tekrar final için ter döktü. Yarışan tüm depremzede çocuklara bindikleri bisikletler ve ekipmanlar hediye edildi.

“Gülen Yüzler Mutluluk Verici”

‘Yıldız Tozu’nun içindeki bisiklet yarışı sahnesi bu kez depremden sonra normalleşmeye çalışan aileler ve çocuklarla bir kez daha canlandırılmış oldu. Filmin başrol Oyuncusu Serdar Özen, çocuk oyuncularımız Berat Çağan ve Süleyman Biçen filmimizin yönetmeni Ahmet Sönmez’in de katılımıyla gerçekleşecek bu güzel etkinliğimizi sadece gülen minik yüzler görmek ve onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağımızı hissettirmek için gerçekleştiren ‘Yıldız Tozu’ ekibi, bu aktivitelerin devam etmesini temenni ediyor.

Başkan Yılmaz’dan Teşekkür

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz yarışmanın sonucunda kazananın iyilik olduğunu vurguladığı bir açıklama yaptı. Başkan Yılmaz açıklamasında; “Yıldız Tozu Sinema Filminin sosyal sorumluluk projesi kapsamında İslahiye’de düzenlenen bisiklet yarışması, 20 afetzede yavrumuzun da katılımı ile gerçekleştirildi.Yarışmanın sonunda kullandıkları bisikletler yavrularımıza hediye edildi.Yarışmanın kazananı iyilik oldu. Destek veren herkese yavrularımız adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.